Kihlstedts Advokatbyrå hjälper företag med ekonomiska problem

Coronapandemin drabbar inte bara människor utan även många företag. Plötsligt har intäkterna i princip försvunnit utan att det funnits möjlighet att minska kostnaderna. Det gör att många företag i Östergötland, både stora och små, får akuta ekonomiska problem. Om dessa inte hanteras på ett korrekt sätt finns risk för att bolagets ägare kan få ett personligt betalningsansvar både för skatter och för andra skulder.

Vi på Kihlstedts Advokatbyrå har lång erfarenhet av att hjälpa företag med ekonomiska problem. Vi är den advokatbyrå i Östergötland som har flest konkursförvaltare: Kristian Jensen, Kristina Rågmark, Bengt Ivarsson, Sandra Putsén och Henrik Ringborg. Tillsammans har vi mer än 100 års erfarenhet av att hjälpa företag i ekonomisk kris. Om ditt företag behöver rådgivning, tveka inte att kontakta oss. Om du vill undvika konkurs är det viktigt att du kontaktar oss så tidigt som möjligt. Inte minst om du vill undersöka möjligheterna att genomföra en företagsrekonstruktion. Skulle det ha gått så långt så att konkursen är oundviklig åtar vi oss självklart även uppdraget som konkursförvaltare.

Kihlstedts Advokatbyrå

Våra jurister kan hjälpa dig dels då du råkat ut för juridiska problem som du vill lösa, dels då du vill undvika att hamna i juridiska problem.
Välkommen som privtaperson eller företag.

Följ oss på Facebook

Våra kontor

Linköping  013 - 31 75 80
Norrköping  011 - 20 00 10
Mjölby  0142-185 50
Stockholm  08 - 661 68 00
Västervik  0490-79 74 00

E-post: info@kihlstedts.se